Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Velkoobjemové ohřívače vody, bojlery

Nově do našeho sortimentu zařazujeme elektrické velkoobjemové ohřívače vody, nazývané též bojlery. Zvolili jsme osvědčeného výrobce Ariston, který má dlouholeté zkušenosti v tomto oboru.

Nově do našeho sortimentu zařazujeme elektrické velkoobjemové ohřívače vody, nazývané též bojlery. Zvolili jsme osvědčeného výrobce Ariston, který má dlouholeté zkušenosti v tomto oboru. A jelikož se jedná o velmi rozšířenou značku, je bezproblémový i případný servis bojleru.

Elektrické velkoobjemové ohřívače vody najdou uplatnění nejen v koupelnách, ale i na chatách, v hotelech nebo v rekreakčních objektech. Výhodou elektrického ohřevu je připojení kdekoliv, kde je elektrický rozvod. Není tedy nutnost přivádět do objektu či do místnosti další médium, např. plyn.

Nově nabízíme dvě nejrozšířeelektrický ohřívač vody Ariston PRO ECO, Ariston PRO Rnější řady elektrických ohřívačů vody, Ariston PRO ECO EVO a Ariston PRO R.

Obě řady jsou klasické válcovité konstrukce pro zavěšení na stěnu s objemem 50, 80, 100, 120, případně 150 litrů.

Zásobníkový ohřívač PRO ECO EVO je vybaven funkcí ECO EVO, která snižuje spotřebu elektrické energie potřebnou pro ohřev vody, a to až o 259 kWh za rok! O udržení teplé vody v zásobníku po dlouhou dobu se stará ekologická polyuretanová izolace s vysokou hustotou.

Kvalitní zpracování zásobníku z oceli přispívá k dlouhodobé životnosti tohoto produktu, a tak se na něj vztahuje prodloužená pětiletá záruka. Všechny produkty Ariston jsou testovány podle nejvyšších standardů kvality.