Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Vánoční dárky NIMCO pro Vás

Chcete získat příjemně teplé dámské papuče nebo luxusní pánský deštník? Není nic jednoduššího. Máme NIMCO dárky pro všechny!


Chcete získat příjemně teplé dámské papuče nebo luxusní pánský deštník? Není nic jednoduššího. Máme NIMCO dárky pro všechny! Kvalita, pěkné a účelné provedení, odpovídající záruční doba a přijatelná cena jsou hlavními aspekty značky NIMCO.

Akce probíhá od 1. prosince 2010 do konce roku 2010 (nebo dokud dárky nedojdou). Dárky Vám budou přiloženy automaticky při odeslání koupelnových doplňků na vaši adresu.

Pokud si objednáte zboží Nimco v hodnotě nad 3.000 Kč (počítáno bez částky za dopravu), máme tu pro Vás připraveny luxusní dámské koupelnové papuče v hodnotě 100 Kč, které vás vždy zahřejí. Jsou vyrobeny z froté tkaniny, dodávané v bílé barvě a univerzální velikosti.


Pokud si objednáte zboží Nimco v hodnotě nad 6.000 Kč (počítáno bez částky za dopravu), máme tu pro Vás připraveny luxusní pánské deštníky v hodnotě 500 Kč, které se Vám budou vždy hodit. Skelet deštníku je tvořen konstrukcí ze skleněných vláken s minimálním množstvím kovových prvků. Potah je vyroben z hedvábného polyesteru. Rukojeť z kvalitní EVA pěny umožňuje pevné držení i v případě, že je rukojeť mokrá. Automatické vystřelovací otevírání. Deštník je dodáván s praktickým vakem umožňujícím nošení deštníku přes rameno. Délka deštníku je 95 cm, průměr při otevření 120 cm, 8 pružnic, délka pružnice 69 cm.


ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE VÁM PŘEJE KOUPELNA SNŮ & NIMCO!