Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Novinka v nabídce

Od 30. března máte možnost v našem internetovém obchodě zakoupit také celou řadu koupelnového nábytku Sanitec KOLO NOVA

Od 30. března máte možnost v našem internetovém obchodě zakoupit také celou řadu koupelnového nábytku Sanitec KOLO NOVA (www.koupelna-snu.cz/koupelnovy-nabytek).

NOVA představuje keramiku, vyprojektovanou pro lidi, kteří oceňují pohodlí a funkčnost. Pro keramiku NOVA je charakteristická universální estetika. Bohatý sortiment této série umožňuje zařídit každou koupelnu. Nova představuje nejlepší způsob na pořízení koupelny, který ocení jak pro obyvatelé bytu, tak i jejich peněženka.

Dosud známé a dobře prodávané „bílé“ spodní skříňky pod umyvadlo Nova jsou nabízeny nově v provedení s čelní plochou v barvě třešeň. Program nábytku Nova značky KOLO byl dále rozšířen o boční nízké a vysoké skříňky a zrcadla s halogenovým osvětlením ve 3 velikostech. Tento nábytek upoutává nejen svým vzhledem a příznivou cenou, ale zejména svým kvalitním zpracováním: materiál odolným proti vlhkosti, spolehlivé kování a pojezdy s doživotní zárukou, odvětrávání skříněk, zadní hrany uzavřené proti vlhkosti, možnost doplnění výklopného koše na prádlo do všech bočních skříněk, stabilní upevnění skleněných poliček.