Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Kuchyňské baterie Hansgrohe

Mytí nádobí, napouštění nádob, mytí rukou – na všechny tyto potřeby bývají baterie použity až devadesátkrát za den ...


Kuchyň již dávno není místem, kde se pouze vaří, ale stává se jakýmsi obývacím pokojem, prostorem, kde si užíváme života a kde se setkáváme s přáteli a s rodinou. Velice důležitou okolností jsou v tomto ohledu zvyklosti interiérového designu. Musí odpovídat našemu osobnímu stylu, musí však také splňovat naše požadavky na kvalitu. Ve většině případů hrají hlavní roli vybavení a elektrospotřebiče. Často se však stává, že v porovnání s nimi není téměř žádná pozornost věnována skutečnosti, že kuchyňské baterie jsou v každodenním životě používány zdaleka nejvíce. Mytí nádobí, napouštění nádob, mytí rukou – na všechny tyto potřeby bývají baterie použity až devadesátkrát za den. To už je dostatečný důvod, aby byla při nákupu věnována velká pozornost kvalitě a snadnému používání.

Nová řada dřezových baterií Hansgrohe

Důležitá však není jen technická spolehlivost. Kuchyňská baterie vytváří také v kuchyni důležitý designový akcent. Podle vašeho rozhodnutí zdůrazňuje osobní  styl nebo nenápadně splývá s okolním prostředím. Nové kuchyňské baterie Talis S2 Variarc od specialisty na baterie a sprchy, společnosti Hansgrohe, dokazují, že dobrý design a vysoká kvalita nemusí  znamenat vysoké náklady. Uživatelé, pro které je rozhodující funkce a kteří mají skromnější rozpočet, mohou najít ideálního týmového hráče pro kuchyňské práce v baterii Talis S2 Variarc 14870. Charakteristickými rysy nové kuchyňské baterie Talis S˛ Variarc jsou vysoký výtok, úhlově nastavitelná rukojeť a štíhlé tělo baterie, které mohlo vzniknout díky nové, menší keramické kartuši. Kromě varianty s pevným výtokem je baterie v nabídce také ve dvou dalších verzích: buď s praktickým vytahovacím výtokem, nebo s vytahovací sprškou. Tyto funkce umožňují, aby se pracovní rozsah ve dřezu zvětšil o 50 centimetrů. To je praktické při plnění velkých nádob či při mytí nádobí. U vytahovací spršky je možno využít dvou režimů sprchování – normálního a sprchového. Po použití lze vytahovací výtok nebo sprchu jednoduše vrátit zpět díky magnetickému mechanismu. Pevná nekovová hadice umožňuje tichý provoz vytahovací spršky. Skvělým nápadem je také varianta určená pro instalaci před oknem. Při otvírání okna je možno baterii rychle zvednout a sklopit na stranu. Tato funkce je velmi praktická v situaci, kdy je baterie osazena přímo před oknem. Než otevřete okno, baterii mírně nadzvednete a položíte na bok. Kuchyňské baterie Talis S2 Variarc jsou nabízeny v povrchových úpravách - chrom vzhled nerezu nebo alux.

Všechny modely kuchyňských baterií Hansgrohe jsou vybaveny ověřenou funkcí Boltic, která zajišťuje naprostou stabilitu páky i po letech užívání. Perlátor Hansgrohe QuickClean zabudovaný do výtoku zabraňuje usazování vodního kamene. Minerální usazeniny se na pružné silikonové membráně perlátoru v podstatě nedokážou udržet. A pokud by se přeci jen nějaké objevily, dají se prstem snadno odstranit. Keramická kartuše je nejen odolná, ale lze ji také snadno ovládat, což umožňuje kdykoli nastavit požadovanou teplotu.