Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Nová série koupelnových doplňků NIMCO Lada

NIMCO LADA je pravý opak hranatého a přímočarého trendu. LADA vybočuje ze zažitých tvarů a vrací se v čase nazpět. Lada se svými boubelatými až rustikálními tvary...

Český výrobce koupelnových doplňků NIMCO představil v polovině letošního roku novou sérii LADA.

Nové retro koupelnové doplňky

Koupelnové doplňky NIMCO LADA jsou pravým opakem hranatého a přímočarého trendu. Série koupelnových doplňků LADA vybočuje ze zažitých tvarů a vrací se v čase nazpět. Nimco Lada se svými boubelatými až rustikálními tvary je vhodná nejen pro retro koupelny, ale své využití nalezne i v koupelnách vašich oblíbených míst pro váš odpočinek, jako je chalupa nebo rekreační středisko.

Romantické ženy, které hluboko ve své mysli stále touží být princeznou, se mohou inspirovat dál a dál, do časů, kdy čest nebyla jen slovo, a kdy udatní rytíři bojovali o krásné panny s nasazením vlastního života. Takovou pohádkovou retro koupelnu vám splní koupelnové doplňky pojmenované LADA.

Série koupelnových doplňků NIMCO LADA obsahuje všechny vaše oblíbené doplňky. Samozřejmostí je mýdlenka, dávkovač mýdla, sklenky na kartáčky, háčky a věšáky na ručníky, police na kosmetiku, držáky toaletního papíru a WC štětky.

Jako první série doplňků do koupelny přináší LADA možnost výběru povrchové úpravy kovových částí. V nabídce je kromě obligátního chromu také vzhled rustikální mosazi a rustikální mědi, nazvané jako staromosaz a staroměď. Zařízením těmito doplňky do koupelny vznikne opravdu nezapomenutelný pocit, jako byste se vrátili v čase.

Nabízíme též variantu ke skleněným policím, a to z umělého kamene v bílé barvě. Umělý kámen je pevnější a houževnatější než běžná keramika a snese zatížení jako sklo, proto je vhodný též k výrobě polic.
koupelnové doplňky NIMCO LADA, pohárek na kartáčkykoupelnové doplňky NIMCO LADA, police na ručníkykoupelnové doplňky NIMCO LADA, police na kosmetikukoupelnové doplňky NIMCO LADA, police do koupelny