Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Hlavová sprcha za hubičku

Chcete si do své sprchy pořídit hlavovou sprchu, ale odrazují Vás vysoké ceny? Pak je tady pro vás akční nabídka HANSAVIVA - ceny již od 5050 Kč!

 
Chcete si do své sprchy pořídit hlavovou sprchu, ale odrazují Vás vysoké ceny? Pak je tady pro vás akční nabídka HANSAVIVA - ceny již od 5050 Kč!

Hansaviva hlavová sprcha s celokovovým pouzdrem je velmi plochá, přesto však velmi robustní a elegantní. Může být namontována na strop či stěnu. Hranaté provedení ve dvou velikostech 200 x 200 mm a 250 x 250 mm vám dává na výběr. Dodává se včetně sprchového ramínka 350 mm pro instalaci na stěnu nebo připojovací trubky 200 mm pro instalaci na strop - stačí si vybrat!

HANSAVIVA
Široká nabídka řady HANSAVIVA, navržená s ohledem na pohodlí, obsahuje řadu produktů - od sprchové hadice po kompletní sprchové systémy. Kromě tradiční kvality značky Hansa, špičkového designu a množství funkcí, zaujme u této série především působivý poměr cena vs. výkon, která je opravdu jedinečná a to vše při zachování kvality Hansa. Kromě toho nabízí tady řady také omezovač průtoku, který dokáže snížit spotřebu vody až o 50% při zachování komfortu sprchování!