Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Osobní odběry zboží

Vážení zákazníci. Nyní i u nás máte možnost osobního odběru zboží na vámi zvoleném místě. Samozřejmostí je snížená cena oproti standardní dopravě.

Vážení zákazníci. Nyní i u nás máte možnost osobního odběru zboží na vámi zvoleném místě. Samozřejmostí je snížená cena oproti standardní dopravě. Tuto službu provozuje společnost Geis Parcel, která má širokou síť odběrných míst s názvem GEIS POINT. Jednoduše si ve způsobu dopravy vyberete vámi preferované odběrné místo a my vám sem zboží doručíme. Platbu lze provést na místě v hotovosti nebo můžete dopředu zaplatit převodem na náš účet. Vaše odbavení na výdejním místě GEIS POINT pak bude o to ještě rychlejší.

Tato služba je učena především pro zákazníky, kteří hodně cestují a nemohou si dovolit být celý den na jednom místě a čekat na zásilku. Zejména je vhodná pro řidiče z povolání, manažery, obchodní zástupce, dopravní obsluhu, manuální profese v terénu, ale samozřejmě i pro běžného zákazníka.
Osobní odběr zboží Geis Point na www.koupelna-snu.cz
Objednat si můžete většinu zboží našeho sortimentu z kategorií Vodovodní baterie, Sprchové systémy, Koupelnové doplňky, Koupelnové osvětlení a další. Váha zásilky je však omezena na 15 kg a rozměry na 80x60x42 cm.