Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Levná a kvalitní? ... HANSA PICO

Chcete kvalitu a přitom ještě něco ušetřit? Na trh přichází nová série armatur HANSA - PICO, kvalitní baterie od renomovaného výrobce za výbornou cenu!

Chcete kvalitu a přitom ještě něco ušetřit? Na trh přichází nová série armatur HANSA - PICO, kvalitní baterie od renomovaného výrobce za výbornou cenu! Jako všechny série v HANSA HOME segmentu je i PICO charakterizováno kvalitou ve zpracování, technologii i materiálem. Přitom se jedná o levnou a ekonomickou sérii také díky použitím nových perlátorů omezující průtok vody na 6l/min.


Přiveďte čerstvý život do vaší koupelny: HANSAPICO

Dobrá kvalita zajištěna! Jemné rozlišovací pohyby páky a její mírně se svažují tělo baterií HANSAPICO dává této série od společnosti HANSA dynamický pocit lehkosti. Jemné linie a měkké tvary přechodů jsou vhodné i pro malé koupelny a navíc se bez problémů čistí. Tato řada nabízí kompletní pokrytí od umyvadlových baterií, přes baterie bidetové až k vanovým a sprchovým bateriím. Jako všechny sérií řada HANSA HOME, i HANSAPICO se vyznačuje kvalitou materiálu, použitých technologií a zpracováním. Je levná a ekonomicky stavěné, neboť díky speciálnímu perlátotu je průtok vody omezen na 6 litrů za minutu a to bez pocitu toho, že máte nedostatek vody!