Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

LEBON NOVINKY 2009!

Nepřehlédněte novinky společnosti LEBON pro rok 2009! Koupelna snů Vám jako první online prodejce v České republice přináší nové řady ELEMENTS.


Nepřehlédněte novinky společnosti LEBON pro rok 2009! Koupelna snů Vám jako první online prodejce v České republice přináší nové řady ELEMENTS. Jako specialisté na moderní koupelnový nábytek se společnosti LEBON snažila, aby se v nových sériích objevily nejnovější trendy. Největší důraz je kladen samozřejmě na funkčnost. Nové řady nábytku jsou přehledné, skříňku s umyvadlem lze kombinovat s několika typy doplňkových skříní. 

ELEMENTS A je novou řadou, která je nabízena v bílé lesklé barvě v kombinaci s boky z ořechu či dubu, což vytváří velice zajímavou kombinaci do vaší koupelny. Všechny skříňky mají pneumatické dorazy a jejich zavíraní je tak naprosto tiché a bezpečné. Nabídku koupelnového nábytku ELEMENTS A najdete zde.

ELEMENTS B je novou řadou, která je nabízena v bílé lesklé barvě nebo dekoru dubu. Všechny skříňky mají pneumatické dorazy a jejich zavíraní je tak naprosto tiché a bezpečné. Nabídku koupelnového nábytku ELEMENTS B najdete zde.

ELEMENTS C - nahrazuje stávající ekonomickou řadu CLASSIC, nábytek je nabízen v bílé lesklé barvě, jde o stojící umyvadlové skříňky a doplňující skříňky. Nabídku koupelnového nábytku ELEMENTS C najdete zde.