Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Koupelnový nábytek

Nábytek do koupelny dnes patří mezi tradiční koupelnové doplňky. Získejte více informací před jeho objednáním.


Nábytek do koupelny již dnes patří mezi tradiční koupelnové doplňky. Koupelnový nábytek díky své variabilitě a užitné hodnotě významně rozšiřuje odkládací prostor v koupelně. Ať už se jedná o zavěšené skříňky se zrcadly na kosmetické přípravky, umyvadlové skříňky s prostorem na odkládání hygienických pomůcek nebo o vysoké skříně na ukládání čistých ručníků s košem na špinavé prádlo ve spodní části, vždy si koupelnový nábytek vybírejte dle svých potřeba a představ. Na trhu s koupelnovým nábytkem najdete snad neomezené množství designů a barev. Záleží pouze na vaší představivosti a odvážnosti. Můžete si vybrat od jednoduchého designu v bílé barvě až po moderní tvary v různobarevném provedení, dokonce i skleněný nábytek je dneska již běžnou součástí mnoha koupelen. Ať už zvolíte jakoukoliv cestu, koupelnový nábytek výrazně změní vzhled vaší koupelny.


Kupujeme koupelnový nábytek
Ačkoliv by se mohlo zdát, že koupelnový nábytek je uzpůsoben pro přímý styk s vodou, není tomu tak vždy. Koupelnový nábytek je sice určen do koupelny, snese tedy vlhkost a změny teplot, avšak namočení vodou mu přímo škodí. Častým namáčením koupelnového nábytku se nejen snižuje jeho životnost, ale na vodou poškozený koupelnový nábytek se většinou nevztahuje ani záruka! Dříve než se tedy vydáte kupovat koupelnový nábytek a nebo si ho vyberete na internetovém obchodě, kde najdete velké množství variant, které vám z kapacitních důvodů obchody nabídnout nemohou, je potřeba si celou záležitost promyslet. Je vhodné předem vědět, co přesně od koupelnového nábytku očekáváte. Zda chcete, aby koupelnový nábytek byl praktickým úložištěm nebo jenom designovým doplňkem. Pamatujte, že koupelnový nábytek nekupujete na krátký čas, ale bude s vámi delší dobu. Před výběrem nábytku do koupelny je tedy nutné položit si pár otázek:

 - co od koupelny požaduji
 - k čemu má koupelnový nábytek sloužit
 - jaký styl nábytku se do koupelny hodí
 - má být nábytek do koupelny barevný
 - bude koupelnový nábytek v kontrastu s obklady a dlažbou
 - jak velký prostor chci koupelnovým nábytkem zastavět
 - jsou vodovodní baterie dodávány společně s nábytkem

Barva a moderní design koupelnového nábytku by v žádném případě neměl zastínit jeho praktičnost a funkčnost. Proto při výběru koupelnového nábytku dbejte na to, aby splňoval veškeré vaše požadavky. Pro lepší možnosti úklidu v koupelně vybírejte variantu závěsného koupelnového nábytku. Dbejte, aby alespoň jedna skříňka měla koš na špinavé prádlo, neboť se jedná nejdůležitější odkládací prvek v koupelně. Máte-li dostatek prostoru v koupelně, vybírejte dvojumyvadlové spodní skříňky.

 

 

Výroba a výrobci koupelnového nábytku
Koupelnový nábytek se vyrábí speciální technologií, aby vydržel vlhké prostředí koupelny. Frézované, ohýbané nebo rovné MDF desky, ze kterých je koupelnový nábytek vyroben, jsou nalakovány polyuretanovou barvou vysokého lesku. Koupelnový nábytek má hrany skříněk olepeny speciálním lepidlem. Všechny tyto konstrukční vlastnosti zajišťují, že koupelnový nábytek v koupelně dlouho vydrží. Vzhledem k tomu, že koupelnový nábytek nekupujeme pár měsíců, ale spíše na pár let či dokonce desetiletí, je dobré si v záplavě výrobků dobře vybrat. Doporučujeme vybírat koupelnový nábytek zásadně od leaderů trhu, jakými jsou firmy LEBON, JIKA či SANITEC KOLO. Pro ty z vás, kteří chtějí design doporučujeme designově vyladěné koupelnový komplety GURCCO. Poskytovaná záruka a zákaznický servis jde ruku v ruce se špičkovou kvalitou zpracování. Můžete tedy věřit, že nešlápnete vedle, zvolíte-li koupelnový nábytek právě od jednoho ze zmiňovaných výrobců.