Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Koupelnové doplňky na postavení

Pro letošní rok jsme pro vás připravili řadu novinek, zejména nová LED nástěnná zrcadla a koupelnové doplňky na postavení v rozmanitém barevném provedení.

11. květen 2013

Pro letošní rok jsme pro vás připravili řadu novinek, zejména nová LED nástěnná zrcadla a koupelnové doplňky na postavení v rozmanitém barevném provedení "Eli - radostné barevné tvoření." Již brzy naleznete všechny tyto barevně hravé doplňky do koupelny i v naší nabídce koupelnových doplňků.

Nové série koupelnových doplňků budou v prodeji od 1.10.2013.

Příjemně se probudit a dobře se nasnídat je potřebný základ pro úspěšný den. Pro takový začátek pak bude správnou volnou nějaká veselá barva. Dotvořte si vlastní pohádkovou koupelnu, ve které se budete cítit vesele a spokojeně. Každé ráno tak začnete s pozitivnější náladou. Vytvořit ji je stejně tak zábavné, jako skládat stavebnici. Výběr kostek stavebnice v podobě barevných koupelnových doplňků je pouze na vás. A radostné tvoření může začít.
 
Přestože se individuální vnímání jednotlivých barev a jejich odstínů u jednotlivých lidí velmi odlišují, při empirických výzkumech preferencí barev došli vědci k výsledkům, jenž mají obecnou platnost. Fialová, růžová nebo oranžová? Každá má svou magii:
 
Růžová barva je jednoznačně barvou lásky a to čisté, bezpodmínečné, bez pudové smyslnosti. Je to barva něhy, jemnosti, oddanosti a přátelství. Růžová probouzí potřebu tepla, citového tepla. Signalizuje silnou potřebu ochrany, ohleduplnosti a láskyplného zacházení. Lidé, kteří mají rádi růžovou, jsou velmi často starostliví a je možné je najít v různých pečovatelských povoláních.
 
Světle fialová patří mezi pastelové barvy. Tvoří dojem jemnosti a křehkosti. Zdůrazňuje citlivost a informovanost. Pastelové barvy se hodí pro vytvoření pocitu důvěry. Lidé přitahováni k výrazně světle nebo tmavě fialové jsou nezřídka bytosti vhodné k pomáhání druhým. Fialová barva je symbolem duchovní síly. Je to barva velikosti a významu, naděje a idealismu. Je náročná a osobitá. Vyjadřuje tajemství, mystiku i dramatičnost.

Fialová barva je splynutí energie červené a jasu a klidu modré. Působí silně na uklidnění, posiluje činnost mozku a má protistresové účinky. Lidé přitahováni k výrazně světle nebo tmavě fialové jsou nezřídka bytosti vhodné k pomáhání druhým.
 
Červená barva je barva krve a ohně, symbol života a lásky, je výrazem moci, tepla, pohybu a sexuality. Je to barva radosti ze života, přílivem energie, vzrušující, smyslná a vášnivá. Aktivuje, povzbuzuje a probouzí v nás sílu, odvahu. Vnáší pohyb. Jako barva signální, značí nebezpečí, nutnost jednat.
 
Oranžová barva je barva radosti ze života, mládí, sebedůvěry, vzbuzuje instinkty a znázorňuje vůli žít. Stimuluje trávení a zvyšuje chuť k jídlu. Lidé se silně prohloubenými city k oranžové mohou být velmi extrovertní, milují společnost, jsou kreativní, hýří nápady a nebojí se je také uskutečňovat. Milují nezávislost, harmonii a umění. Deprese a nerozhodnost velmi často souvisejí s nedostatkem oranžové.
 
Zelená barva je barva jara, rostlin a probouzející se živé přírody. Má uklidňující účinek na nervovou soustavu. Vyrovnává emoce, přináší harmonii, uklidní duši. Uvolňuje tvořivou energii, povzbuzuje v nás kreativitu. Zelená je tak skvělou  podporou při vytváření věcí, které jsou určeny pro pokrok. Lidé, kteří milují zelenou, žijí často v harmonii s přírodou a dbají na její zákony.

A teď už bude jen na vás, jaké koupelnové doplňky na postavení a v jaké barvě si vyberete!