Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

Jika LYRA PLUS

Nyní přichází nejprodávanější set Lyra v novém kabátě, rozšířený o koupelnový nábytek, baterie a sprchové kouty. Dlouhodobě nejrozšířenější a nejprodávanější set LYRA jistě znáte.


Nyní přichází nejprodávanější set Jika Lyra v novém kabátě, rozšířený o koupelnový nábytek, baterie a sprchové kouty. Dlouhodobě nejrozšířenější a nejprodávanější set LYRA jistě znáte. Naši zkušení designéři Peter Wirz a Michal Janků tentokrát stáli před těžkým úkolem: zachovat vše, co dělalo z LYRY jeden z nejoblíbenějších setů vůbec, a k tomu přidat moderní designové a ergonomické prvky. V rámci filosofie JIKA navíc rozšířili nový set o celou řadu dalších produktů. LYRA Plus tak nyní dává zákazníkovi za příznivou cenu možnost výběru z velkého množství řešení koupelen. LYRA plus. Koupelna, kde vládne kvalita, odolnost i barvy. Produkty řady LYRA PLUS najdete zde.

Lyra se stala neoddiskutovatelným synonymem vysoké kvality za rozumnou cenu. Inovace oblíbené řady spočívala v narovnání křivek, přetvarování rohových částí a obecné modernizaci vzhledu tak, aby dokonale zapadla mezi soudobé moderní interiéry,“ říká Peter Wirz, přední švýcarský designér, autor inovované řady keramiky LYRA plus.

„Sérii Lyra si lidé pořizují do malých koupelen, kde jde o každý centimetr. Hledají jednoduchost, praktičnost a v neposlední míře i nízkou cenu. Skříňky jsem tedy navrhoval tak, aby se daly sestavovat do kompaktních celků, měly vstřícný a zapamatovatelný vzhled,“ říká Michal Janků, český architekt designér, autor koupelnového nábytku LYRA plus.