Košík0
Způsoby doručení
Přepravce105 Kč
Doprava zdarma od 3 000 Kč

IDEAL STANDARD v naší nabídce

Tento týden jsme do naší široké nabídky zařadili další z oblíbených produktů - sanitární keramiku a vodovodní baterie značky IDEAL STANDARD.

Tento týden jsme do naší široké nabídky zařadili další z oblíbených produktů - sanitární keramiku a vodovodní baterie značky IDEAL STANDARD.

Vývoj společnosti Ideal Standard se vyznačuje vysokou kvalitou surovin, pečlivým výběrem materiálů, precizní kontrolou výroby včetně finálního výrobku, neustálou inovací tvarů a funkčnosti samotných výrobků.

Velkou intuicí firmy je skutečnost, že výrobky sanitární keramiky považovala vždy za součást "zařízení" domu - za opravdové kusy nábytku, jako kdyby se jednalo o pohovku nebo knihovnu. Vzhledem k tomuto základními principu se vítěznou volbou stalo svěření projektu každého nového výrobku největším návrhářům a designérům. Ideal Standard využívá prestiční spolupráci s celou řadou světově proslulých designérů: Mario Bellini a Enzo Mari (Itálie), Paolo Tilche (Itálie), Alex Enthoven (Belgie), Gae Aulenti (Itálie), Fabian and Studio Müller Design of Germany (Německo), ID - Design Studio (Německo) a další. Kvalita, inovace, design jsou základními kameny filozofie firmy Ideal Standard. 

Důkazem špičkové technologie je vývoj, výroba a využití keramických disků v armaturách. Jedná se o patent společnosti, který vychází z výzkumu pro kosmický program. Tento převratný princip je široce využíván pří výrobě kartuší do pákových směšovacích armatur i u ostatních světových výrobců.